Fyens Stftstidende:

Snart revytid: Bogense Revyen tager form

Corona eller ej, så går Bogense Revyen i luften den 25. september klokken 20 i Fredskoven. Dog naturligvis med passende afstand og alt hvad den slags ellers kræver.

Veflinge: Når der i øjeblikket fra en lille spisestue på Lindebjerg i Veflinge lyder både klaver, sang og løssluppen latter i weekender og på hverdagsaftener, er det ikke fordi der er blevet indrettet smugkro hjemme hos Klaus Svanborg Pedersen. Det er Bogense Revyen 2020, der bygges op – i bogstaveligste form trin for trin – inde på familien Svanborgs stuegulv.

– Vi er der, hvor vi samlet set har passeret halvvejsmærket. Nogle numre er 100 procent i hus og nogen er måske slet ikke skrevet endnu. Sådan en revy som vores er jo nødt til at holde døren på klem for aktuelle begivenheder ude i verden, mener instruktør Jan Larsen.

Det kreative hold kommer også hele tiden med nye idéer og dansetrin, som lige skal prøves af inden de eventuelt skrives ind eller droppes.

– Jeg kan godt lide den der proces, hvor der hele tiden bygges ovenpå som legoklodser, siger Jan Larsen, der er med i Bogense Revyen for anden gang – men første gang som instruktør.

Jeg kan godt lide den der proces, hvor der hele tiden bygges ovenpå som legoklodser

Selvom det kan komme til at lyde som pral, synes han der tegner sig et brag af en revy.

Lagkagerevy

– Det bliver en god gammeldags lagkagerevy med sange, sketches og numre med lidt mere alvor. Det gælder både de lokale begivenheder og det store perspektiv. Faktisk har det her corona jo betydet, at flere af de store revyer har aflyst. Så der har været en del færdige tekster til numre, som vi så er blevet tilbudt, fordi der ikke var andre, der fik brug for dem, siger Jan Larsen.

Holdet er udover Klaus Svanborg Pedersen og Jan Larsen også Rene Maaløe, Heidi Kristensen, Anna Laura Holy og Rikke Bach Eriksen, mens musikken leveres af Lasse Holy.

– Vi er et hold, der kender hinanden rigtigt godt og vi ved hvor hver enkelt har sine styrker. Og så synes jeg vi også har fået et utroligt sangstærkt hold, siger Jan Larsen.

Mens det i øjeblikket er lidt snært i stuen på Lindebjerg, så håber Jan Larsen, at holdet kan have de første øvetimer i salen på Fredskoven i starten af september.

Bogense Revyen 2020 har fået titlen “Revyfeber … vi har kuren” og det kan selvfølgelig ikke lade sig gøre, at lave en aktuel revy uden at coronaen på en eller anden måde også får sin del af opmærksomheden.

– Den kigger med sådan lidt i baggrunden, siger Jan Larsen.

Der spilles den 25. og 26. september og igen i weekenden 2. og 3. oktober.

Billetterne kan bookes på place2book.com

https://fyens.dk/artikel/snart-revytid-bogense-revyen-tager-form